Image Alt

Prelucrarea datelor cu caracter personal

  /  Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor sau GDPR), precum si cu orice alt act legislativ aplicabil pe teritoriul Romaniei.

Prin acest document va informam despre modul in care colectam, utilizăm, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi pe site-ul nostru web.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic această Politica de Confidentialitate, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata atunci cand este cazul, asa ca va rugam sa verificati periodic continutul acesteia.

Cine suntem si cum ne puteti contacta
Folosim denumirea comerciala „Anduhome.ro” a societatii Texan Duro SRL, persoana juridica romana, avand sediul social in Sibiu, str. Podragu nr. 49, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul RO 33038451, J32/361/2014 denumita in continuare „operator” conform legislatiei cu privire la protectia datelor.

Ne puteti contacta la adresa de e-mail comenzi@anduhome.ro sau prin posta sau curier la adresa Sibiu, str. Podragu nr. 49, cu mentiunea: In atentia Responsabilului cu protectia datelor.

Ce date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, in momentul in care plasati o comanda pe website. De exemplu, dar nu limitat la:

Numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail;
Datele necesare pentru prelucrarea platilor la achizitii. In cazul platilor cu cardul, datele de card nu sunt inregistrate sau prelucrate de catre noi; ele ajung direct la procesatorul de plati care este raspunzator si asigura securitatea informatiilor.

Informatii privind contul tau de client, cum ar fi istoricul de comenzi.

Datele de contact si continutul interactiunii cu noi, prin telefon, e-mail sau aplicații tip messenger.
Vezi sectiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectam utilizand cookie-uri, inclusiv date privind reclamele.
Cand vom colecta datele tale

Atunci cand iti creezi un cont de client pe site;
Atunci cand plasezi o comanda pe site-ul nostru;
Atunci cand ne contactezi prin email, telefonic sau prin mesaj de tip messenger ca sa ne soliciti informatii in legatura cu un produs sau cu o comanda;
Atunci cand vizitezi site-ul nostru, astfel incat sa va putem pune la dispozitie oferte adaptate cerintelor fiecaruia.

Atunci cand te abonezi la Newsletter;
Atunci cand iei parte la un concurs sau tragere la sorti, organizate de noi;
Care este scopul prelucrarii datelor

  1. Scopuri legate de oferirea produselor catre clienti

Crearea/actualizarea contului de client pe website-ul nostru.
Prelucrarea comenzilor, incluzand preluarea, expedierea si facturarea.
La plasarea unei comenzi vei oferi datele tale (nume, prenume, adresa de facturare si de expediere, numar de telefon si adresa de email). Vom folosi aceste date pentru preluare, facturare, expediere comanda, transmitere de informatii referitoare la stadiul comenzii.
Rezolvarea unor chestiuni legate de produse de exemplu-retur, rambursare in caz de retur etc

2. Scopuri de marketing

Pentru a fi la curent cu produsele, campaniile/evenimentele noastre, noi trimitem mesaje (de. exemplu: e-mail/SMS/telefonic, newsletter etc.) continand informatii generale si tematice referitoare la produse si produse complementare si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Pentru a personaliza ofertele catre clienti, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in cos / achizitionate) .
Pentru a transmite mesaje electronice de tip Newsletter (promotii, oferte, noutati, articole, etc.), daca ne-ai oferit consimtamantul. Te poti dezabona oricand de la Newsletter-ul nostru fie prin accesarea link-ului de dezabonare, fie prin contactarea Texan Duro SRL.
Oricand folosim date cu privire la dvs., avem grija ca toate drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Insa, oricand veti dori, ne puteti solicita sa stopam prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing.

3. Pentru apararea anumitor interese proprii legitime, cum ar fi:

Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor lui.
Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare.
Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal
In general, datele dvs. cu caracter personal se stocheaza atata timp cat aveti un cont pe website-ul nostru, si atata timp cat legislatia in vigoare prevede.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal
Putem transmite datele dvs. catre parteneri astfel:

furnizorilor de servicii de curierat, in vederea expedierii coletelor catre dvs.
furnizorilor de servicii de plată/bancare;
furnizorilor de servicii de marketing si platforme de marketing, cum ar fi Google, Facebook, Mailchimp, etc.
furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
furnizorilor de servicii IT;
altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.
Daca situatia si legislatia impune, putem de asemenea furniza anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Care sunt drepturile dvs.
Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal
Pe baza unei cereri scrise, poti solicita ca datele personale procesate sa fie modificate sau actualizate.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal
Pe baza unei cereri scrise, poți solicita sa ti se prezintele datele dvs. procesate.

Dreptul la portabilitatea datelor
Pe baza unei cereri scrise, aveti dreptul de a retrage anumite date personale comunicate anterior, daca este posibil din punct de vedere tehnic.

Dreptul de a obiecta prelucrarea datelor cu caracter personal
Daca considerati de cuviinta, puteti face acest lucru prin contactarea societatii noastre sau in caz de nemultumiri prin contactarea Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la adresa www.dataprotection.ro.

Dreptul la stergere
Pe baza unei cererei scrise, ne puteti solicita stergerea datelor personale daca legislatia nu prevede altfel.

Dreptul de a nu mai primi mesaje de marketing
Puteti opta pentru aceasta prin dezabonarea de la Newsletter-ul nostru.

X